Vieren

Als christelijke school vinden we het belangrijk om met de kinderen de christelijke feesten te vieren. Soms doen we dat met de ouders erbij, soms met de kinderen van de hele school tegelijk en soms in groepsverband.
Zo vieren we kerst afwisselend met ouders in de kerk, d.m.v. een musical, een kerstwandeling of een viering in de eigen groep. We besteden aandacht aan Bid- en Dankdag, Pasen en Pinksteren. En er is de jaarlijkse 'school-kerk-dienst'.

De kernwaarde 'vieren' staat ook voor gezellig met elkaar een feestje vieren. U kunt hierbij denken aan Koningsdag met een feestelijk ontbijt en daarna sport- en spelactiviteiten en niet te vergeten de 'meesters- juffendag' met optredens van elke groep.